вход на сайт

Имя пользователя :
Пароль :

Восстановление пароля Регистрация

Як отримати громадянство Росії в Молдові

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як отримати громадянство Росії в Молдові

Іноземець намагався вивезти з України предмети антикваріату

1

Зверніться до консульського відділу Посольства Росії в Республіці Молдова за адресою: м Кишинів, вул. Штефана чел Маре, д. 153. Але перед цим зателефонуйте за телефонами: 23-51-08 (автовідповідач), 23-51-10 (оператор) і дізнайтеся режим роботи відділу.



2

З'ясуйте, чи зможете ви претендувати на отримання громадянства Росії в спрощеному порядку. До мають на це право, належать: - особи, у яких хоча б один з батьків є громадянином РФ-- особи без громадянства, у яких було громадянство СССР-- особи, які отримали середньо-спеціальну або вищу освіту в училищах, коледжах, ліцеях та вузах РФ після 1.07.2002-- особи, що народилися на території РРФСР і колишні громадянами СССР-- особи, які перебувають у шлюбі з громадянином РФ протягом 3-х років і більше (або мають неповнолітню дитину та перебувають у шлюбі не менше 1 року) - особи, які є непрацездатними і мають дорослих дітей, які є громадянами РФ-- ветерани ВВВ, що мали громадянство СССР-- особи, які протягом 3-х і більше років проходили в РФ службу за контрактом.


Придністровські прикордонники підстрелили громадянина Молдови

3

Якщо ви ставитеся до однієї із зазначених категорій, підготуйте наступні документи для передачі в консульський відділ: - паспорт громадянина Республіки Молдова (для осіб без громадянства - паспорт СРСР) - свідоцтво про рожденіі-- документи про сімейний положеніі-- документ, який підтверджує, що ви володієте російською мовою (атестати, дипломи тощо.) - документи, що підтверджують, що кошти, на які ви живете, отримані законним шляхом (від трудової книжки до довідки з банку) - довідки з органів внутрішніх справ Молдови та Придністров'я про несудімості-- завірені копії паспортів батьків (для тих, у кого вони є громадянами РФ). Всі документи повинні бути перекладені на російську мову і мати апостиль. Протягом 6-ти місяців ви отримаєте російське громадянство.

4

Якщо ви не маєте відношення до жодної із зазначених категорій, ви також можете звернутися в консульський відділ і подати заяву на отримання громадянства РФ. Однак вам доведеться чекати до тих пір, поки не відкриються квоти в той чи інший російський регіон. Для громадянства вам знадобиться спочатку отримати (вже в Росії ) Дозвіл на тимчасове проживання (на термін 3 роки). Потім, за умови безвиїзного знаходження на території РФ протягом цього терміну, ви зможете подати документи на ВНЖ. Через рік після цього у вас з'явиться право клопотати про російське громадянство.

Поиск по сайту
Меню
Реклама на сайте
Архив новостей
Реклама на сайте

Реклама на сайте







Архив сайта
Информация
www.home-4-homo.ru © 2016 Copyright. Все права защищены.

Копирование материалов допускается только с указанием ссылки на сайт.
   
rss